Automatizarea proceselor mai accesibilă cu noul robot colaborativ de la KUKA – LBR iisy

Flexibil, intuitiv de operat şi fiabil în contact cu oamenii, LBR iisy este un robot colaborativ potrivit pentru toate zonele de producţie. Acesta îmbină know-how-ul automatizării industriale cu flexibilitatea şi simplitatea unui echipament inteligent.

Pentru a face faţă schimbărilor care au loc la nivel mondial, KUKA îşi concentrează eforturile pentru a oferi acces uşor la automatizarea bazată pe roboţi.

„Automatizarea va fi disponibilă pentru toată lumea, fiind mai simplă şi mai intuitivă. Programarea unui robot va fi în curând la fel de uşoară ca şi operarea unui computer astăzi.” spune Rareş Buduşan, Account Manager, KUKA România şi Moldova

Gata de utilizare în doar câteva minute

Cobotul LBR iisy impresionează prin operarea sa intuitivă care garantează o utilizare rapidă şi productivă fără cunoştinţe prealabile. Robotul funcţionează pe baza sistemului de operare iiQKA.OS, ceea ce îl face uşor de instalat, configurat şi programat. Predarea sarcinilor se poate face foarte uşor prin ghidare manuală. Datorită dispozitivului inteligent de operare smartPAD pro, programarea ulterioară devine la fel de uşoară ca şi cum aţi folosi un smartphone.

Robotul poate fi achiziţionat cu un “gripper” opţional, preinstalat şi preconfigurat care facilitează şi mai mult utilizarea cobotului.

Responses